Zoekmachine Optimalisastie

Samen online groeien

Doelgericht jouw website vinden

Ook vragen zoals waarom is mijn webshop niet vindbaar.
Uiteraard zijn er nog veel meer vragen die ik hier neer kan zetten maar dit zijn de meest voorkomende vragen die wij dagelijks te horen krijgen.

WAT IS HET VERSCHIL TUSSEN SEO EN SEA?

Er zijn enkele grote verschillen tussen deze 2 belangrijke onderdelen wanneer je een eigen webshop hebt. SEA is en betaalde manier om aan meer bezoekers en dus omzet te komen. SEO is meer een lange termijn focus.

Meestal zie je na 3-6 maanden de eerste resultaten van wat je hebt gedaan. Bij SEO campagnes focust je meestal op zoektermen die relevant zijn voor je bedrijf. Hiervoor is uiteraard een goed zoekwoorden onderzoek en markt- en concurrentieanalyse voor nodig.

WAAROM SEO UITBESTEDEN AAN WOEMERS?

SEO oftewel organische zoekresultaten is een lange termijn focus die wij graag voor je aangaan.. Binnen Woemers hebben wij enkele gecertificeerde Google specialisten die direct aan de slag kunnen met het onderzoeken, uitbreiden of onderhouden van jouw SEO. Jouw succes is ons succes en dat vieren we graag samen.

Ben je benieuwd naar onze specialisten of kom je graag met ons in gesprek? Mail ons dan naar info@woemers.nl of neem telefonisch contact op met ons via ons telefoonnummer 085 4881888

Zoekmachine optimalisatie, SEO

SEO optimalisatie is een erg belangrijk onderdeel om hiermee je vraag te beantwoorden. Binnen SEO (Search Engine Optimisation) vallen veel onderdelen. Uiteraard zijn er nog meerdere SEO gerelateerde onderwerpen die wij kunnen uitvoeren. Denk hierbij aan Lokale SEO, Website migratie en markt- en concurrentieanalyse.

ZOEKWOORDEN STRATEGIE

Zoekwoordonderzoek is het proces waarbij je populaire zoektermen onderzoekt die jouw potentiele klanten intypen in zoekmachines zoals Google zodat jeinhoud hoger op een pagina met zoekresultaten van zoekmachines verschijnt.

CONTENT MARKETING

Contentmarketing is een strategische marketingaanpak die is gericht op het creëren van waardevolle, relevante en teksten en images om jouw doelgroep aan te trekken.

TECHNISCHE SEO

Technische SEO omvat optimalisaties die ervoor zorgen dat jouw site efficiënter kan worden gecrawld en geïndexeerd, zodat zoekmachines zoals Google op het juiste moment de juiste inhoud van jouw site aan gebruikers kan leveren.

LINKBUILDING

Linkbuilding is de praktijk van het bouwen van een backlinks naar een website met als doel de zichtbaarheid van zoekmachines te verbeteren.

0

PROJECTS

lorem ipsum dolor sit amet cras vitae sodales prellentesque vivamus eget mauris.
0

CLIENTS

lorem ipsum dolor sit amet cras vitae sodales prellentesque vivamus eget mauris.
0

AWARDS

lorem ipsum dolor sit amet cras vitae sodales prellentesque vivamus eget mauris.
Chat openen