Social Media Marketing

Social Media Marketing

Samen online groeien

Behaal jouw doelen met Social Media

Social Media marketing is een steeds belangrijkere manier om jouw doelen te behalen. Het grote voordeel van Social Media marketing is dat wij een specifieke doelgroep kunnen aanspreken.

Belangrijk is dan wel dat we eerst gaan kijken wie de doelgroep is. Ook is Social Media marketing een belangrijk platvorm als ondersteuning aan je SEO en SEA campagnes. Met Social Media vergroot je het aantal volgers/likes of connecties, vergroot je de merknaam en behaal je meer omzet.

WAAROM IS SOCIAL MEDIA BELANGRIJK?

1. Een grote trouwe achterban creëren waardoor je op de langer termijn klanten hebt.

2. 24/7 in contact zijn met je doelgroep

3. Merk uitbreiden d.m.v. naamsbekendheid.

Hoe zetten wij jouw Social Media op de kaart?

SEO oftewel organische zoekresultaten is een lange termijn focus die wij graag voor je aangaan.. Binnen Woemers hebben wij enkele gecertificeerde Google specialisten die direct aan de slag kunnen met het onderzoeken, uitbreiden of onderhouden van jouw SEO. Jouw succes is ons succes en dat vieren we graag samen.

Ben je benieuwd naar onze specialisten of kom je graag met ons in gesprek? Mail ons dan naar info@woemers.nl of neem telefonisch contact op met ons via ons telefoonnummer 085 4881888

Stap 1
Doelgroep bepalen

Doelgroep bepalen. Wie is of zijn je doelgroepen. Denk hierbij aan leeftijd, hobby’s en bijvoorbeeld woonplaats.

Stap 2
Doelstelling bepalen

Doelstelling bepalen. Heb je al nagedacht wat je wil bereiken met je Social Media campagnes? Nog niet, dan is het nu de tijd om dat te gaan doen. Wat zijn de KPI’s (Key Performance Indicatoren) om ons de juiste richting te laten bepalen.

Stap 3
Welke Social Media kanalen

Stap 1 en 2 zijn 2 belangrijke stappen om te bepalen welk kanaal of kanalen wij samen gaan inzetten om je gewenste doelstelling te kunnen bereiken.

Stap 4
Realiseren

Aanmaken van Social Media kanalen en optimaliseren. Wanneer er nog geen Social Media kanalen zijn kunnen wij die uiteraard voor je aanmaken. Mocht deze wel aanwezig zijn zullen wij direct beginnen met het optimaliseren van de gekozen kanalen.

Stap 5
Strategie

Strategie verder uitrollen. We gaan in deze stap dieper in welke stijl we willen meegeven aan onze Social Media Post en of we enkel organische of ook betaalde post gaan gebruiken.

0

PROJECTS

lorem ipsum dolor sit amet cras vitae sodales prellentesque vivamus eget mauris.
0

CLIENTS

lorem ipsum dolor sit amet cras vitae sodales prellentesque vivamus eget mauris.
0

AWARDS

lorem ipsum dolor sit amet cras vitae sodales prellentesque vivamus eget mauris.

Chat openen