Social media marketing.

Social media marketing

Social media marketing (SMM) is niet meer weg te denken uit het dagelijks leven. Het platform is bij uitstek de plek voor dialoog en interactie met je doelgroep. Als bedrijf kun je hier goed op inspelen. Het grote voordeel van SMM is dat je jouw producten en diensten kunt promoten in welke fase van de customer journey jouw doelgroep zich ook bevindt. De grootste spelers op social media gebied zijn: Instagram, Facebook, LinkedIn en Pinterest.

Organisch of adverteren
Ook bij SMM heb je organische social media en advertenties op social media. Door gebruik te maken van advertenties kun je een specifieke boodschap vertellen aan een specifieke groep mensen.

Waarom is SMM belangrijk?
Wil je SMM marketing inzetten, is het belangrijk eerst te bepalen wie je doelgroep is. Zodra we dit helder hebben, kunnen we social media marketing inzetten als ondersteuning aan je SEO en SEA campagnes. Het doel van SMM is het vergroten van je aantal volgers, het generen van meer likes, je merknaam vergroten en uiteindelijk meer conversies. 

Kies je voor een samenwerking met Woemers, dan weet jij binnen no-time welke kant je opgaat en volgt (meer) online succes!

ZO DOEN WE HET.

Er zijn verschillende kanalen die je kunt inzetten als je besluit voor Social Media Marketing te kiezen. Ieder platform heeft zijn eigen unieke set aan eigenschappen. Samen bepalen we welke het meest aansluiten bij je doelgroep en bij je bedrijfsdoelstellingen. De grote voordelen van social media marketing, zijn:

      • Een grote trouwe achterban creëren.
      • De mogelijkheid 24/7 in contact zijn met je doelgroep.
      • Het generen van naamsbekendheid.

Facebook marketing.

Twitter marketing.

Instagram marketing.

Snapchat marketing.

LinkedIn marketing.

TikTok marketing.

Pinterest marketing.

Deze klanten gingen je voor.

Woemers hét online marketing bureau in Eindhoven.

Ook klaar voor online succes?

Plan een gratis brainstormsessie!

© Copyright Online Marketing Bureau Eindhoven Woemers 2022

Chat openen