SEA.

Zoekmachine marketing SEA

> Search Engine Advertising.

Bij SEA gaat het om zoekmachine adverteren. SEA is de afkorting van Search Engine Advertising. Richt je je bij SEO op organische onbetaalde zoekopdrachten, bij zoekmachine advertising richt je je op betaalde posities in Google. Je betaalt Google dus om in de eerste vier resultaten te verschijnen in de SERP. Je stelt dus een advertentiebudget beschikbaar om op basis van zoekwoorden te adverteren en hier relevant websiteverkeer uit te halen.

Paid Search – Doelgericht adverteren
Wanneer je online meespeelt en graag meer websitebezoekers wilt aantrekken, is Search Engine Advertising (SEA) een manier om dit te bereiken. Paid search is een meetbare manier om je doelgroep te bereiken. Op basis van een goede analyse van je huidige advertentiecampagnes en het doen van een zoekwoordenonderzoek, krijg jij relevante ads met goede advertentieteksten en meetbare resultaten. Dit levert je meer verkeer op naar je website en zorgt voor meer potentiële kopers.

Zoek jij een partner om doelgericht online te adverteren? Kies voor Woemers en dan zorgen wij dat je binnen no-time beter zichtbaar bent in Google.

zoekmachine-adverteren

ZO DOEN WE HET.

Bij Woemers willen we jou laten groeien. Dit doen we door creatieve advertenties op te zetten, waarin de juiste zoekwoorden verwerkt zijn. Met als doel onderscheidende advertenties op te zetten die onderscheidend zijn ten opzichte van je concurrent. Relevant verkeer naar je website met een zo hoog mogelijk rendement: daar gaan we voor!

De SEA mix die ervoor zorgt dat je op het juiste moment zichtbaar bent bij de juiste doelgroep.

Google Ads.

Met Google Ads adverteer je dus op Google. Jouw producten of diensten worden getoond aan bezoekers die een bepaalde zoekopdracht hebben ingegeven op Google.

Campagnes
Binnen Google Ads kun je verschillende campagnes aanmaken, op basis van je doelstelling. Voorbeelden zijn Google Search, Google Display, Google Shopping, Youtube Advertising en Microsoft (Bing) Advertising. 

Kennis 
Met Google Ads kun je snel bovenaan in Google komen en kun je bepalen op welke pagina jouw toekomstige klanten terecht gaan komen. Dit alles vraagt wel kennis en aandacht. Het uitbesteden van je Google Ads aan onze specialisten zorgt voor meer rendement én een flinke tijdsbesparing!

Marketplaces.

Platformen als Bol.com en Amazon hebben een enorm bereik door de hoeveel aan producten die hier verkocht worden. Het inzetten van advertenties op online marketplaces leidt tot een enorm groot bereik aan potentiële kopers en meer verkoop.

Breng je poduct onder de aandacht
Een bezoeker die op bijvoorbeeld Bol.com zoekt, heeft bijna altijd een koopintentie. Als jij hier handig op inspeelt met een verleidelijke advertentie, is de kans groot dat je de potentiële koper binnenhaalt.

Ga adverteren op marketplaces
Het is steeds belangrijker om niet enkel via Google of Social Media je bedrijf te laten groeien. Woemers heeft specialisten in huis die voor jou de juiste marketplaces in kaart brengen samen met je doelgroep, om zo jouw doelstelling te behalen.

Deze klanten gingen je voor.

Woemers hét online marketing bureau in Eindhoven.

Ook klaar voor online succes?

Plan een gratis brainstormsessie!

© Copyright Online Marketing Bureau Eindhoven Woemers 2022

Chat openen