WAAROM WE DOEN WAT WE DOEN.

Een échte ondernemersfamilie
Komend uit een échte ondernemersfamilie en met een topsport verleden, zag Tom kansen om een succesvol online marketing bureau in Eindhoven te starten: Woemers. Hij heeft jarenlang – samen met zijn broer en ouders  – aan de klantzijde gestaan als webshophouder en heeft hier zijn lering uit getrokken voor Woemers.

Hard werken
Hard werken is volgens Tom de beste manier om tot resultaat te komen. Dit zie je overal in terug. Tom (en al zijn medewerkers) staan écht voor je klaar en willen hard werken om jou naar online succes te brengen. Niet door alles voor jou te doen, maar samen met jou! Netwerken en krachten bundelen, daar zijn ze bij Woemers goed in! 

Waarom internet marketing
Waarom een internet marketing bedrijf? Tom wil zelf continu blijven groeien en wil dit ook voor de mensen om hem heen. Er is niks mooier dan (online) succes. Uit zijn eigen ervaring heeft hij gezien dat marketing vooral de focus legt op de marketingkant, terwijl jij als klant of webshophouder het belangrijkste bent. 

Jouw bedrijf als centrale middelpunt
Jij weet waarom je jouw bedrijf bent gestart (of wilt starten), jij weet wat je wilt bereiken. Vanuit jou komt hun input. Samen met jouw (potentiele) klanten vorm jij het centrale middelpunt bij Woemers. Ze willen het écht samen doen met jou. Ze nemen je mee in elke stap die ze zetten.

Keywords
Transparantie is keyword nummer één. Korte lijntjes, persoonlijk contact en samenwerken, zijn nummer twee, drie en vier. Ze vinden zichzelf helemaal niet zo belangrijk, zodra je het bedrijf binnenstapt, voel je je één van hen. Je krijgt geen 50 pagina’s te zien met wat ze allemaal kunnen. Online resultaat behalen en samen met jou het succes vieren, daar doen ze het voor.

ONZE MENSEN.

onzemensen_winnaaars

Strategische keuzes maken, dat doen we bij Woemers altijd. We weten precies wat voor een mensen we willen hebben in ons team. Ontzettend trots zijn we op een ieder van ons.

Hier zijn we goed in.

Wij zijn goed in groeien. Daar ligt bij ons altijd de focus op! Hoe kunnen we nog meer groei bereiken en daarmee meer resultaat en omzet? Dit doen we dus niet alleen voor jou als klant, maar ook voor onszelf.

We investeren graag in scholing en blijven up-to-date wat betreft trends en ontwikkelingen. We werken elke hard om een nog beter resultaat dan gister te behalen. We nemen niet gauw genoegen met een acht, een negen-en-een-half is wat we minimaal willen behalen!

Netwerken is iets wat we goed en graag doen. Samen sta je sterk en het is fantastisch om krachten te bundelen! We hebben dan ook een paar pareltjes van samenwerkingen!

Bij Woemers kunnen we je volledige online marketing uit handen nemen, maar kun je ook voor specifieke diensten bij ons terecht. Denk bijvoorbeeld aan een zoekwoorden onderzoek, content optimalisatie, CRO en Google Ads.

SEO


Bekijk onze SEO pagina.

SEA

Bekijk onze SEA pagina.

WEBSITE OPTIMALISATIE

  

Bekijk onze website optimalisatie pagina.

SOCIAL MEDIA MARKETING

Bekijk onze social media marketing pagina.

E-MAIL MARKETING

WIJ GAAN VOOR JE AAN HET WERK.

Stuk voor stuk zijn we gepassioneerd bezig met ons vak. Elke dag kijken we opnieuw naar onze eigen groeikansen voor die dag. We nemen jou graag mee in deze groei. Een gezellige groep mensen, die alles in huis hebben om jouw bedrijf online te laten groeien!

Jolanda

Jolanda

SEO specialist.

Tom

Tom

Woemers EINDBAAS.

Denise

Denise

SEO copywriter.

© Copyright Online Marketing Bureau Eindhoven Woemers 2022

Chat openen