Over Woemers

WIJ ZIJN WOEMERS

Tom Stultiens: 1 januari 2017 namen ik en mijn broer Loek Stultiens het bedrijf gedeeltelijk over van onze ouders, Dit betrof enkele Magento shops in de stempel business. Binnen 5 jaar hebben we het verder uitgebouwd tot een bedrijf met 12 mensen en meer dan 10 Magento webshops.

We hebben enkele jaren samen gewerkt met internet marketing bureau’s maar liepen toch vaak tegen het feit dat we te weinig inspraak hadden en niet precies wisten wat er gedaan werd met ons geld. Ja, we kregen elke maand netjes rapportage maar we willen meer dan dat. Het idee om een marketing bureau te starten was geboren. Samen met onze SEO afdeling van Stultiens Group en de eigenaren zijn we gaan brainstormen en daar kwam van snel het concept Woemers uit. Woemers staat voor website optimalisatie en marketing.

GEEN GROTE VERHALEN MAAR HARD WERKEN

Zijn wij dan een doorsnede marketing bureau? Nee is het antwoord.
Wij werken niet alleen voor klanten maar ook met klanten. Wat wij hiermee bedoelen is dat wij graag onze klanten meenemen in wat wij doen.

Transparantie is bij ons dan ook keyword nummer 1. Ook houden wij graag van korte lijntjes en hebben dus persoonlijk contact met onze klanten om jouw gestelde doelstelling samen te behalen. Klikt erg cliché? Ja, een beetje wel maar we hebben gemerkt dat dit wel het verschil kan maken.

Bij ons krijg je geen 50 pagina’s met wat we kunnen. Bij ons draait het om resultaat leveren. Hierbij is eerlijkheid, transparantie, hard werken maar ook een stukje eigenwijsheid belangrijk. Jouw succes is ons succes en dat vieren we graag samen.
Samen met het team van 6 Woemers zitten wij klaar om onze handen uit onze mouwen te steken en samen succesvol te worden.

ONLINE MARKETING

Zoekmachine optimalisatie
100
Online adverteren
100
Social Media
100
E-mail Marketing
100
Marketplaces
100

WEBSITE ONTWIKKELING

Ontwikkeling
100
Realisatie
100
Content
100
Online Marketing
100

FEEDBACK VAN ONZE KLANTEN

[testimonials testimonials_cats=”light-text” number=”6″]
Chat openen