Marketplaces

Marketplaces

Samen online groeien

MEER OMZET MET ECOMMERCE ONLINE MARKETPLACES

Het inzetten van online marketplaces is een onderdeel wat onze klanten steeds vaker willen inzetten. De reden hierachter is dat deze platformen een enorm bereik hebben aan bezoekers door de hoeveel producten die hierop worden aangeboden.

Door te kiezen voor een van de marketplaces of wellicht allemaal zal je omzet ongetwijfeld een flinke boost krijgen vanaf dag 1.

Welke online marketplaces biedt woemers aan?

1. Bol.com
2. Amazon
3. Marktplaats

Welke online marketplaces past het beste bij onze webshop?

Dat is een vraag die je altijd jezelf moet stellen. Wij van Woemers kunnen je hiermee uiteraard helpen dit uit te zoeken. Verder kunnen wij natuurlijk het opzetten en optimaliseren van deze accounts voor jouw doen.

Hoe groot zijn deze platformen?

Deze platformen zijn enorm. De laatste cijfers wijzen uit dat Amazon de absolute koploper is met een jaaromzet van 90 miljard euro. Op plek volgt Bol.com met een jaaromzet van 7,6 miljard euro. Je kan je voorstellen dat deze marketplaces dus zeker kunnen bijdragen aan een omzet verhoging binnen jouw organisatie. Uit recent onderzoek is zelfs bewezen dat particuliere maar ook zakelijke klanten vaker en vaker eerst via een van deze platformen onderzoek doet naar zijn of haar gewenste producten en dan pas Google gebruikt. Een platform dus om niet meer links te laten liggen.

Waarom marketplaces uitbesteden aan Woemers?

Zoals hierboven omschreven staat is het steeds belangrijk om niet alleen meer via Google of Social Media je bedrijf te laten groeien. Wij van Woemers hebben specialisten in huis die voor jullie de juiste marketplaces in kaart kunnen brengen en de juiste doelgroep en strategie kunnen bepalen om jouw gewenste doelstelling te behalen. Jouw succes is ons succes en dat vieren we graag samen.

Ben je benieuwd naar onze specialisten of kom je graag met ons in gesprek? Mail ons dan naar info@woemers.nl of neem telefonisch contact op met ons via ons telefoonnummer 085 4881888

0

PROJECTS

lorem ipsum dolor sit amet cras vitae sodales prellentesque vivamus eget mauris.
0

CLIENTS

lorem ipsum dolor sit amet cras vitae sodales prellentesque vivamus eget mauris.
0

AWARDS

lorem ipsum dolor sit amet cras vitae sodales prellentesque vivamus eget mauris.

Chat openen