Linkbuilding

Linkbuilding uitbesteden, samen online groeien

De afgelopen jaren heeft Woemers zich ontwikkeld tot een linkbuilding specialist. We weten heel goed welke backlinks wel werken maar ook heel goed welke niet werken. Vroeger kon je nog weg komen met een linkje op een startpagina, deze tijd is al vele jaren geleden. Tegenwoordig dien je een goede linkbuilding strategie nodig te hebben die aansluit bij jouw producten en teksten.

Hoe pakt Woemers linkbuilding aan voor meer organisch verkeer

Wij hebben hiervoor een 5 stappen plan gemaakt.

Stap 1
NULMETING

Een nulmeting is een onderdeel wat we niet mogen vergeten. In deze nulmeting gaan we op zoek naar de huidige zoekwoorden en url’s die aan jouw website hangen. We kunnen hiermee ook je linkprofiel in kaart brengen. Ook is het belangrijk om in de nulmeting fase dit te doen van 1 of enkele concurrenten websites. Wij kunnen dan meteen zien waar eventueel kansen zouden kunnen liggen.

Stap 2
VOORSTEL

Wij hebben de nulmeting afgerond en weten nu wat jouw website voor linkbuilding heeft en wat jouw concurrenten hebben. Wij kunnen dus nu in kaart brengen waar de meeste potentie nog te behalen valt. Wij brengen dit in kaart d.m.v. een goed overzicht.

Stap 3
FOCUS

In de gemaakt nulmeting zetten we alle URL’s met de focus zoekwoorden op een rijtje en meten we op die manier het huidige linkprofiel. Dit noemen wij het startpunt. Na een bepaalde perioden gaan we het linkprofiel verder doormeten om te kijken of de uitbesteden linkbuilding zijn vruchten heeft afgeworpen.

Stap 4
OPTIMALISATIE

Afhankelijk van de door ons gepresenteerde linkbuilding strategie gaan we wekelijks of maandelijks aan jouw linkprofiel werken. We vragen nieuwe linkjes aan en monitoren deze uiteraard wat de resultaten hiervan zijn. Dit brengen wij in kaart en communiceren wij in onze maandreportage.

Stap 5
DOORGAAN

Zoals bij de categorie zoekwoorden onderzoek SEO omschreven is het belangrijk 2x per jaar een zoekwoorden onderzoek te doen. Dit zorgt ervoor dat we ook de linkbuilding strategie tussentijds kunnen vervolgen of indien nodig aanpassen.

LATEN WIJ SAMENWERKEN

Groei samen met Woemers, je zult het geweldig vinden!

Ontmoet het Woemers Team

Team van getalenteerde online marketing experts

Chat openen