Hoe is Woemers ontstaan?

Het ontstaan van woemes gaat terug naar 2017. Januari 2017 werden Tom en Loek mede eigenaar van het familie bedrijf Stultiens Group.

Na samen gewerkt te hebben met een internet marketing bureau zagen we veel interessant vraagstukken die bij ons gingen spelen gedurende de maanden/jaren. Uiteindelijk zijn wij erachter gekomen dat een intern marketing bureau veel positieve resultaten kunnen behalen. Echter wij vinden dat dit nog meer hadden kunnen zijn.

Waar ligt het aan?

De reden dat wij vinden dat een internet marketing bureau zijn of haar kansen niet 100% benutten is omdat ze vanuit marketing kijken en niet de ervaring hebben als webshop houder.

Dit is iets wat Woemers onderscheid van de rest in de markt. Woemers valt onder de Stultiens Group en heeft buitenom het internet marketing bureau waar meerdere mensen werken ook enkele webshops in Nederland, België en Duitsland.

Wij hebben niet alleen mensen in dienst die bij eerdere internet bureau’s hebben gewerkt maar ook mensen die uit onze eigen organisatie komen en al jaren werken met de huidige webshop te optimaliseren. De samenwerking hiertussen is dat niet alleen wij als ook webshop houder verder komen maar ook dat wij onze klanten kunnen helpen die extra stap te kunnen zetten in het behalen van succes.
Wat wij ook erg belangrijk vinden is dat online marketing betaalbaar moet zijn. Dit is een van de zaken die we ook hebben ondervonden. Bij ons heb je de beschikking over gekwalificeerde en gecertificeerde mensen in hun vakgebied maar tegen een betaalbare prijs.

Heb je interesse in een kopje koffie of ben je benieuwd wat wij kunnen betekenen voor jou organisatie laat het ons dan weten.

Ons motto is jouw succes is ons succes en dat vieren we graag samen.

Chat openen