E-mail Marketing

Email Marketing

Samen online groeien

Behaal je doelstelling met Email marketing

Het inzetten van Email marketing is een van de meest effectieve manieren om je klanten te binden aan je merk en je omzet te verhogen.

Het is een relatief goedkoop middel t.o.v. bijvoorbeeld SEA of Social Media. Woemers werkt met Mailchimp. Dit is een van de bekendste e-mailmarketing tools in de markt.

Waarom is Email marketing voor elke webshop een belangrijke tool?

1. Email marketing kent een hoger rendement dan welke andere tool.
2. Je klanten worden wekelijks/maandelijks in contact gebracht met jouw webshop.
3. Het verhoogd het rendement van je SEO en SEA campagnes

Email marketing binnen Woemers

Het versturen van e-mails is iets waarover nagedacht dient te worden en moet aansluiten bij de strategie die is gekozen bij SEO, SEA of Social Media. Het versturen van de juiste boodschap op het juiste tijdstip heft bewezen dat dit soort voor een hogere conversie binnen E-mail marketing. Onze Email marketeers zorgen dat dit alles d.m.v. enkele stappen in kaart is gebracht en wij de juiste E-mail zullen versturen om het rendement zo hoog mogelijk te krijgen.

Niet alleen de Care-fase van het See-Tink-Do-Care fase model is belangrijk maar wij van Woemers vinden het minstens net zo belangrijk om de Do-fase onder de aandacht te brengen. Deze fase houd in dat wanneer mensen hun winkelmandje hebben verlaten zonder hun aankoop te hebben afgerond toch een bericht krijgen via E-mail om op deze manier de klant toch de aankoop alsnog te laten afronden.

Waarom Email marketing uitbesteden samen met Woemers?

Zoals hierboven omschreven zorgt een goede uitgedachte Email marketing campagne dat wij de gewenste doelstellingen behalen. Binnen Woemers hebben wij enkele Email marketing specialisten die direct aan de slag kunnen met het opzetten van de juiste E-mail marketing campagne en het onderhouden hiervan. Jouw succes is ons succes en dat vieren we graag samen.

Ben je benieuwd naar onze specialisten of kom je graag met ons in gesprek? Mail ons dan naar info@woemers.nl of neem telefonisch contact op met ons via ons telefoonnummer 085 4881888

0

PROJECTS

lorem ipsum dolor sit amet cras vitae sodales prellentesque vivamus eget mauris.
0

CLIENTS

lorem ipsum dolor sit amet cras vitae sodales prellentesque vivamus eget mauris.
0

AWARDS

lorem ipsum dolor sit amet cras vitae sodales prellentesque vivamus eget mauris.

Chat openen