E-mail marketing.

E-mail marketing

Het investeren in e-mail marketing is zeker de moeite waard. Bij e-mail marketing spreek je van direct marketing. Je benadert klanten op directe wijze door middel van een e-mail bericht. Je kunt met e-mail marketing zowel nieuwe klanten werven en voor bestaande klanten de betrokkenheid blijven behouden en overtuigen tot het doen van een vervolg aankoop.

Gericht communiceren
E-mail marketing is een goede manier om heel gericht te communiceren. Je bent zelfs in staat om een gepersonaliseerde boodschap te versturen. E-mail marketing is een zeer krachtige en zeer effectieve tool. 

Kies je voor een samenwerking met Woemers, dan zorgen wij ervoor dat het profiel van je klant in kaart wordt gebracht. Dit zorgt ervoor dat de boodschap die je via de e-mail verstuurt naadloos aansluit op de behoefte van je klant. Hiermee vergroot je de kans op een herhalingsaankoop én blijft de klant binding voelen met je bedrijf.

ZO DOEN WE HET.

Van alle online marketingkanalen heeft e-mail marketing de hoogste Return on Investment (ROI), al sinds 1978. Wij helpen je graag om een goede e-mail marketing strategie op te zetten. Het grote voordeel van e-mail marketing is dat de mensen die je wilt bereiken al geïnteresseerd zijn. Een goed lopende e-mail campagne zorgt ervoor dat je doelgroep geïnformeerd blijft, overtuigd wordt en een connectie blijft voelen met je bedrijf.

Mailchimp.

Woemers werkt met Mailchimp. Dit is een van de bekendste e-mailmarketing tools in de markt. Met e-mail marketing behaal je een enorm hoog rendement én je klanten worden wekelijks/maandelijks in contact gebracht met je producten en diensten. Verder draagt een goed opgezette e-mail marketingcampagne bij aan het rendement van SEO en SEA campagnes.

Deze klanten gingen je voor.

Woemers hét online marketing bureau in Eindhoven.

Ook klaar voor online succes?

Plan een gratis brainstormsessie!

© Copyright Online Marketing Bureau Eindhoven Woemers 2022

Chat openen